Friday, July 15, 2011

Balqish pada 15 Julai 2011.


Dear Balqish yg manja. Bulan ni baby tak de monthly injection tp baby demam n flu. Sian mommy tgk baby mommy ni lesu n tak larat je.


Pada 15 Mei 2011:

1.Balqish dah pandai say TATA.
2.Balqish dah pandai kiss mommy muahmuah.

3.Balqish dah ada 2 btg gigi bawah dan 4 batang gigi atas dan gigi dak kuar byk. Sakitnyaaaaaaaaaaaa mommy!
4.Balqish dah pandai ngamuk bila mommy lambat bg apa baby nak. Haip!!

5.Pandai tekan remote fan utk fan n aircon utk aircon .
6.Bila jauh dari mommy or ikut tokwan blk kampung baby tak selera makan n demam

7.Bole roar like a lion

8.Bole wat smelly face n ngada2.
9.Suka sgt main dgn toys plushies n what not.

10.Dah pandai escape dari seat belt. Ohhhhhhhhh! Scaryyyyyyy.

No comments: