Friday, June 17, 2011

Balqish 9 bulan

Balqish pada 15 Jun 2011.


Balqish yg manja... 2 hari lepas sayang dah berusia 9 bulan. 9 bulan sejak bulan 9 lalu lepas 9 bulan dalam perut mommy. Setiap hari hug Balqish mcm tak cukup jugak. Sayang sgt manja. Tapi masa mommy tak sihat ari tu daddy jaga Balqish sehari suntuk terus melekat dgn daddy n nak ngadu dgn daddy je kalau ada apa2. Mommy adalah sangat jeles.Tadi inject Balqish langsung tak nangis dan doktor cakap Balqish ni a strong girl!


Pada 15 Jun 2011:



  1. Balqish dah pandai panggil daddy dengan panggilan "deddey".


  2. Balqish dah pandai Tata.


  3. Balqish dah pandai tepuk tangan bila mommy cakap "Yeay!".


  4. Balqish dah boleh kutip benda2 kecik guna dua jari telunjuk dan ibu jari.


  5. Bila mommy mintak kiss Balqish dah boleh respon dan kiss mommy.


  6. Tak boleh berenggang dgn mommy and daddy langsung tapi hanya nangis bila mommy tinggalkan.


  7. Tido malam nak hug mommy or daddy.


  8. Makan sweet potato and organice cereal je.


  9. Berat Balqish 8.5kg dan tinggi 73 cm.


  10. Mommy nekad nak kurangkan beli baju Balqish tapi tidak berjaya.

No comments: