Wednesday, May 11, 2011

Menu Diet

Sekarang saya mengurangkan nasik sebanya 70% dlm menu pemakanan saya. Seminggu sekali atau dua je mkn nasik sbb dah tak larat dah jln rasa mcm almari bergerak. Kahhh kah kahhh! Ni mkn gado-gado pun kongsi sbb terpaksa temankan org yg suka mkn ayam penyet.
Kesibukan saya skrg makin menjadi2 sbb duk bussssssssssssssy masuk n reno rumah manis rumah yg baru. Rasa mcm2 nak beli yet poket bukan dalam sgt. Berpada2 kata org. Ni kali ketiga saya pindah umah. Sblm ni rumah sewa sdiri. Lepas tu umah ayah. Tapi tak delah nak beli brg byk mcm ni. Setiap benda nak kena pikir. Tak sabar nak tgk semua brg get together-gether! Simple saje tp nice di mata saya. Owh! Cant wait!

No comments: