Thursday, May 26, 2011

Kenapa dgn saya?

Hello dolls! Apa kabo? Ececeh! Ngada dok? Sori tak bagi perhatian pada blog tersayang ni. Okeh, meh kita bonding sikit. Saya nak try jawab soklan2 yg korang emel yep. Lately ramai tanya saya nape header sy gitu. Nape kat FB gitu. Erm... Tak ada apalah. Nak mengingatkan diri sendiri. Ok nanti saya tukar header ye n saya letak doa tu kat tepi or bwh sikit ye. Tgklah dulu macam mana.

Sebenarnya saya tak tau kenapa kebelakangan ni saya sgt rindu nak ke Tanah Suci. Rasa sayu dan airmata tak boleh nak tahan2 bila teringat. One fine day nak pergi lagi dgn Faizal n Balqish.

No comments: