Monday, May 9, 2011

Blackberry-less

Saya ni bukan suka sgt tukar henpon sbb malas nak transfer mcm2 dr fon ni ke fon tu. Tapi selalunya fon saya pakai mmg edah nya setahun saje. Sedihhh! @ ari lepas fon Ano kena curi saya gelak kan dia guling2 sbb dia nangis mcm baby. Semalam dia beli iPhone tp dia tak suka pun saya gelak sbb saya pun tak minat iPhone krn touch screen. Dan tidak semena2 pagi ni bb saya jadik error. Aduh! Mcm mana ni ye? Ada sape2 bole tolong? Saya tak nak format fon sayaaaaaaaaaaaa.

No comments: