Sunday, May 15, 2011

Bagaimana ohhh?



Cah n Alif yang ke sana sini usung Balqish ikut mommy.

Bagaimana? Setiap kali saya bawa Balqish keluar ada saja yg menegur dan ambil Balqish dari saya. Yaaaah! Bukan nya cerewet tapi kdg2 saya rasa tak selesa sbb dorang2 tu strangerssssss. Kalau yang datang cubit pipi tu mmg dah tak boleh kawal dah tp yg datang nak ambil dukung? Tolong mommy tak selesa!!! Kalau kenal tu perkara lain tp tak kenal. Yang paling tak boleh terima ada dtg nak bg food dan nak suap Balqish. Bila saya cakap saya belum feed baby saya coklat dorang nak jugak suap. Pening!
Mcm mana you mommies out there handle benda mcm ni?

No comments: