Wednesday, April 20, 2011

Designer Handbag

Okkkk! Tarik nafas dalam2. Nak cerita pasal designer handbag. Fuhhhhhhhhhhhh lepas nafas. Saya akui saya adalah seorg peminat designer handbag. Sebenarnya saya gile semua benda to handbag mcm lebih sket. Tapi tak ada lah sampai nak freak setiap new arrival nak kena beli. Saya bole2 je... Manusia biasa golongan marhein. Nak buat pengakuan jumlah handbag saya ialah 40-50 biji. Designer handbag ada dlm 20-30 saje. Tu pun sbb saya tak pernah jual or let go handbag saya dari dulu lagi. Tapi pakai handbag sama je sbb malassssssss.

Selalu seronok tgk kawan2 beli handbag. Teruja nak tgk n teruja nak ikut shopping kalau berkenaan handbag. Bila citer2 pasal brand mmg saya yg dibesarkan seorg lelaki metroseksual ini mmg brand oriented dari kecik cuma xde la concious.

Akannn tetapi, baru2 ni saya ada menonton rancangan Astana. Kak Nita hos rancangan tu. Kak Nita pegi rumah Datin Rahmahjan... Aduh! Setelah tgk rancangan tu saya rasa mcm putus haid!!!!!!!!!!!! You hear me? Putus!!! Potong!!! Tak de mood!!!

Nak tau nape ? Sure korang ada gak yg tgk kan.... Aduhhh! Sedih! Kerdil! Datin Rahmahjan ada lebih 6000 handbagssssssss! And they are still coming! Ouhhh Maiiiih Gaaah! Tu handbag. Kasut ada 1800 pasang? Ayah saya ada 200-300 pasang pun dah tak tau tempat nak letak ni kan ada 1800?!?!?

Im speechless!

2 comments:

strawberi said...

yess..i tgk jugak episod yg tu..tokei RJ Couture tu kan..giler ah..byk sgt collection dia...dahla limited edition pun byk

ShilaShower said...

i kalau 20 pun rasa macam dah penuh bilik, ini kan pulak beribu! *pitammmm* mungkin pakai sekali lepas tu i pun hilang ingatan i pernah ada bag itu. hahaha :P