Friday, April 1, 2011

BPA Free?


Pening heh! Semua org pun duk tanya saya u pakai botol apa untuk Balqish. Dan tak kurang gak yg promot their products yg BPA Free. Ermm! Lepas dengar menteri cakap pasal botol susu ni cousin saya terus cek botol susu Balqish... Luckily Tomme Tippee ok... :-p

Since Balqish dah boleh minum jus saya beli brand momma ni sbb comel... Saya beli masa exhibiton mommyhood kat midveli 18-20 Mac ari tu... Tapi Balqish stil malu2 nak minum guna botol ni... Manja nyaa baby mommy ni!

Pastu warm plate ni sgt comel sbb bole keep warm bila kita isi air suam/panas... Bole keep warm food tu lama sikit.

Pastu Rocking fork n spoon ni pun comel. Balqish suka makan bila guna spoon ni sbb sgt attractive... Yang warna ijau tu washer mmg khas utk bottle sbb ianya bulat comel...

1 comment:

Axieda'great said...

chumelnyer botol
sesuai ngan balqis yg chumel gak