Thursday, March 17, 2011

Saya nak belajar menjahit

Dalam menguruskan idup sehari2 saya rasa satu lagi perkara yg saya nak buat tapi masih tertangguh. Saya nak belajar menjahit. Saya amat suka design baju dan saya rasa ada baiknya saya belajar menjahit. Asyik tertangguh je. Tak tau bila nak belajar. Tapi harap2 boleh gak belajar dlm tahun ni.
Tapi kat mana nak belajar menjahit? Sape tau?

4 comments:

Cikgu CTE said...

belajarlah...tak rugi kita belajar boleh turunkan ilmu kat anak2 pulak...

salam perkenalan..

cik tim said...

kak ina, dulu kite pun blaja menjahit jugak, beberapa bulan je, smpai da terror buat baju sndr *dr xtau langsung*, heee. kite blaja kt smart skills centre. ni contact number pengurus kalo k.ina berminat. pn yati: 0122450301

Memey Anuar said...

kakina,
kita pon blaja kt smart skills center tu.
dkt wangsa maju.
tp amik yg 2bln je.
cuma nk tau asas menjahit aje hehehe

Cik Wanie Ghani said...

kalau kat Alor Setar,
ada satu butik nie mmg dia bukak kelas jahitan,
Pin Boutique...
mmg femeslah kat Loq Staq nie:)