Monday, March 21, 2011

Oh Facebook

Thankssss korang yg nak kawan dgn saya kat FB. Saya selalunya bukak lappy n online n go thru gak sape2 yg add... Saya tak simply add je. Ni saya baru je ignore few yg add sbb nama anda berupa tumbuh-tumbuhan, kenderaan dan nama2 yg menakutkan. Saya hanya berkawan dgn manusia biasa. Saya juga tak approve kawan2 yg letak gambo yg menakutkan atau pun gambo yg tak leh nak define anda tu betul2 manusia sbb gambo dan nama tak masuk akal. Hehhe! So jujurlah ye kalau nak berkawan... Senangkan. Ok ni ada 580 org kawan lagi... Nanti saya approve ye!


No comments: