Saturday, March 5, 2011

Burung Hantu dan Balqish

Burung Hantu Twinkle Little Star Super Simple Learning...

Balqish sukaaaaa burung antu pastu mommy beli baju burung antu nih.


Buat anakku yg manja Balqish. Betapa beratnya dada ni setiap kali terpaksa berpisah beberapa jam seminggu kerana tuntutan kerja. Mommy tak sangka begini rasanya rindu pada seorang insan yg bernama 'Anak'... Ya Allah. Setiap weekend saya mengajar di akademi. Rasa sangat bersalah walaupun saya sentiasa blk umah 2jam sekali utk susukan Balqish. Macam mana korang mommies out there yg boleh kuat tinggalkan baby? Tolonglah saya.
Macam mana kalau semua ni berpanjangan? Jawabnya tak keje lah saya. Weekdays saya pegi meeting pun saya bawak Balqish. Nasib baik setakat ni clients saya sume suruh bawak Balqish sbb nak jumpa.
Saya belum boleh attend mana2 formal event... Saya tak kisah kalau tak perlu kerja atau kena berkepit dgn Balqish 247 tapi mcm mana bisnes saya? Staf2 saya? Semua tu pun tanggungjawab.

1 comment:

- Leena - said...

kene byk sabar je lah lala..ina klu xkije...suffer plak..nk harap hubby sgt xleh lah kot..dok kg oklah..ehhe...tp kte kuatkan semngat utk ank2..:)