Thursday, March 17, 2011

Balqish 6 bulan

Balqish pada 15 Mac 2011.

Tak sangka Balqish mommy yg manja dah 6 bulan. Saya jadi takut sbb masa berlalu sgt cepat. Rasa nak selalu berada di sisi anak saya ni. Nak hug Balqish all day n nite.

Pada 15 Mac 2011:
  1. Balqish dah BF selama 6 bulan... Sepenuhnya. Syukur.
  2. Belum pegi jumpa doc sbb balik kampung.
  3. Balqish dah boleh duk dlm posisi merangkak tp sangat malas nk merangkak.
  4. Balqish dah pandai jalan guna walker.
  5. Balqish minum juice betik mcm doktor suruh.
  6. Balqish dah pandai isap ibu jari kaki dan semua jari2 lain. heheh!
  7. Balqish dah makin susut berat badan dan sangat lasak.
  8. Balqish nak gigit semua benda termasuk gigit mommy time BF.
  9. Balqish suka shower dgn daddy.
  10. Balqish dah pandai nak ikut mommy n daddy pegi mana2 even ke toilet??????? Heheh!

1 comment:

Anonymous said...

As Salam,

Just wondering, jus betik tu untuk apa ye? tq

~visitor~