Wednesday, March 23, 2011

Baby saya dah makan

Balqish dah duduk steady dah skrg. Ni tempat duduk Balqish dapat 3 adiah org bagi... Ada ijau,ungu n satu lg tak bukak bg org dah...Oppps! Yang purple ni CikMa yang bagi... Seronok je time makan duk mcm Little Boss! Mommy skrg dah ada boss baru yg manyak ngada2. Saya belum bagi mkn yg heavy. Baru bagi jus betik supaya Balqish dapat flavor lain sikit. Pastu yogurt asli campur BM... Nanti next month nak bagi bubur. Nyum Nyum!

5 comments:

Kancilbiru said...

uiii semangat betoi dia....pipi labuh...comel...

Axieda'great said...

best nyer bila baby dah mula makan
ape yang kita makan sume die nak

Arlina Rosli said...

Kancil: heheh... baru nk stat naik blk...

axieda: kannnn? masa 2-3 mgu nk masuk 6 bln mmg kesian tgk muka dia sedey nk mkn bila kita mkn...

RozSyah said...

suka tgk gambar balqish ni..sgt comel!

Anonymous said...

hello..saya lin ur silent readerlah kira..ur baby cuteee sgt..i pun ada juga bby boy nme adam..i nk tnyelah ek..u bg jus betik tue mcm mne ek?blend mcm air biase jeh keh?i mean like apple or oren juice keh?then lepas tue bagi ajelah ek mnom mcm tue? saya pun nk bg adam mnom jus betik..tpi tk pndai buat..ehehhe..