Tuesday, February 22, 2011

Pavlova Nyum Nyum!

Ahhhhhhhh! Sungguh bagai kat syurga je. Teringin nak mkn Pav ni smlm terus Faizal bwk gi Empire antara syurga makanan kegemaran saya. Sedap saaaaaaaaangat tau. Korang boleh la try kat Serai@Empire. Jangan tersilap pegi mkn kat sblh tu Tarbush yg tak sedap n lembab ye...
Sape yg nak banje saya Pav ni ari ni? Saya sudi memakan nya lagi... Hehehe! Takde pun paksa Ano banje arrr...
Wahai kawan2 yg lama tak jumpa... Jom lah kita gi makan kat sini. Sambil mengimbau kenangan lampau wat kek masa form 2 yg tak sedap ala2 ubat demam. Heheh!

7 comments:

mamayiyen said...

OMG! nampak sedappp sekali Pavlova tu..hi Arlina..saya 1st time baca blog ni :) tau pun thru kak red's blog..
p/s: tadi saya ada tinggalkan comment kt entri psl makan2 tu..just nak tau sape caterer nya..sbb mcm menarik tertarik presentation dia..hehe..

manatau nak cater kan..

RozSyah said...

nok skit...!

Khairiyah aka Kerry said...

hye akak,

saya pun suke pavlova.selalu gak buat..tp nak jadi bentuk kek elok mcm kat kedai tu jarang la,10 kali buat baru 1 kot jd.haha.tp memang sedapp!! nak cube gak la kat tempat kedai akak ckp tu.hehee

Arlina Rosli said...

mamayiyen: hi yang... pav tu sgt sedap. makan2 tu wat kat seri pacific club floor. :-)

roz: meh ar kt empire.

kerry: hye! akak skrg xde wat kek lama gile da. tp pav ni mmg nyummeh!
p/s: kalau wat bg ar sket. hhee.

Anonymous said...

i pon penah try pavlova ni.order dari nani rostam.sedap btl lah benda ni.mmg tak rugi beli tho harganya mahal

mamayiyen said...

owh..thank you for the info..
saya baru tau arlina buat bisness Redglow tu..so sorry saya ni kdg2 xtau sgt :)
pernah nampak Redglow tu kat shah alam..nanti ada masa nak belajar make up..

Ernie Rusley said...

Pavlova memang sedap kan.....suka sgt...tp xleh la selalu.mmg kat serai sedap...terasa nak g je makan pavlova malam ni