Monday, February 7, 2011

Family Makan2 at Tarbush Empire

Balqish dengan nenek!

Adik Badik Faizal n Adik Badik saya...

Once in a month kita wat gathering makan2 n sembang n citer2 sambil menggemukkan badan... Heheh! Kali ni kita org makan kat Tarbush Empire... Sblm ni dah try mmg sakit ati tapi kali ni bg second chance sbb semua nk mkn Arabic Foods...
Ternyata kali ni servis dan food adalah sangat teruuuuuuuuk! Air sampai sejam lepas order. Food pulak ada yg sampai sejam setengah dan ada yg tak sampai langsung. Mmg teruk giler!!! Saya yg lapar ni rasa nak muntah dah sbb angin masuk perut. Dah la rasa mmg out! Saya bagi 1/10 laa rating kalau tang taste nya...
Takde mood nak makan n nak bergambo! Sekian!


3 comments:

Kaseh NazLieza said...

teruk mcm tu skali ke kak ina..

misz beauty said...

hye sissy... me dpt link from RM... hehehe...

anyway if nak mamam arabic food pi je SABA Briyani kat Jelatek betul2 dekat stesen lrt dia... Food memang maveles!! Tempat selesa!! and surely fast!! Setakat ni saya makan kat sana tak de prob...;-)

Arlina Rosli said...

Kaseh: hah! Teruk!

Misz: dah biasa gak kat situ tapi dari shah alam jauh tu.