Monday, January 31, 2011

Belajar Makeup dengan Redglow

Wah! Selamat pagi Isnin semua. Setiap minggu kita mulakan dengan semangat yg berkobar2 ok! Semoga sentiasa dlm lindunganNya... Ameen! Cepat betul masa berlalu. Bulan pertama 2011 sebelas akan meninggalkan kita kejap je lagi. Dan berakhirlah sudah batch pertama Kursus Lanjutan Pro Makeup di Redglow. Cepat betul! Rasa mcm baru je sy berkenalan dgn student2 Redglow Januari 2011 dah tamat pun... Saya pulak bekerja tak pernah berhenti walau kadang2 saya rasa mcm saya tak bekerja kerana saya punya masa yg fleksibel dgn baby saya. Saya boleh kelek Balqish gi kerja dan boleh balik umah susu kan Balqish...




Ni sebahagian suasana di Akademi. Sungguh seronok dan semua student menggembirakan saya dan Ano... Datang2 dulu semua muka plain ... Lepas tu teserlah kejelitaan sorang2 student kami nih... heheh! Ada yg mcm pengantin!

4 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

bestnyerr ksan! sy nak join juga tp sy anta email kt edu.redglow tkde fedbck la kak,nape ye? =)

Lin Elier said...

Really enjoy giler Kelas Make Up Red Glow....!! Keep UP the Great JOB!
Dulu kelas programming, gerenti ponteng....
Tapi kali ni, smangat giler weih!

hanani said...

Bestnya belajar makeup.. Nak juga join.Tapi jauh sangat..

Penjagaan Tudung

Kaseh NazLieza said...

class ni mmg semngat giler nk blajar..cikgu2 mmg super duper besh..jasamu sntiasa dikenang...=))