Tuesday, January 11, 2011

Arlina adalah Lala

Hello dolls. Hiks! Ni nak reveal laaa.. satu secret.cewah! Konon kan! Takdelah secret mana pun... Cerita ceriti... Dulu masa muda2 saya dan najwa ada nama lain yg sebenarnya kita org guna utk bertenet saje. Tiba nama tu melekat dan ada setengah kwn2 kita org panggil kita org dgn nama tu... Sebab rasa sgt cute nama tuh kita org pun tak kisah...
Saya dikenali dgn nama Lala... Sbb tu kdg2 ada kt FB org panggil saya gitu sbb dorang kenal sy dgn nama tu... Masa belajar dulu pernah ada classmate yg tak tau nama sebenar sy sbb panggil saya Lala...
Najwa pulak Qiqi... Heheh! Lawak gak kita org sbenarnya... Tak depulak berpakat ke apa tup tup tau je dah sama2 guna nick gitu... Hahah! Kata lagi kita ni Besties forever!

1 comment:

Cawan said...

kalo "penyu" tu sape yek? haaa haa..