Wednesday, December 8, 2010

Oh CIMB Bank


Tak pernah lah saya rasa sakit ati mcm ni dgn bank... Bank bukankah utk memudahkan perniagaan? Dulu pernah jadi bila nk transfer couple mills pun float even guna in house cheque... Kenapa still nak float? Kenapa? Kali ni pulak berapa puluh ribu pun nak problem? nak activate account pun mcm2 procedure yg menyusahkan. SAYA BENCI!!!
Tertunda keje beberapa hari... Ni nak nasihatkan korg... Kalau nak berbisnes tak perlulah bukak account dgn CIMB... Tapi kalau nak simpan duit sebab famili korang suka berebut harta boleh la simpan dgn CIMB...Mmg dorg jaga ar duit korg tak kasi kuar...

3 comments:

faizal hamdan said...

betul..CIMB menyusahkan betul.

-MsGoodNite- said...

huh! camtu ke? erm.. thanks for share

wwwwwwwwwww said...

memang. saya pulak slalu problem dengan TAC. dah hantar komplen pun jadi lagi. thanx for sharing the info kak arlina!