Wednesday, December 15, 2010

Hari Lahir Mok Saya


Mok!!! Sob sob sob(nangis!).
First of all nak nangis gak dulu sbb rindu ngn mak saya...
Ok ok ok dah laaa... Rindu sbb 3 bulan saya duk bertepek ngan mak saya sepanjang Ogos September dan Oktober...
Entry ni sebebnarnya untuk mak saya yang menyambut hari lahir yg pertama sebagai Tok Wan... Heheh! Jangan terkejut! Baru tahun ni mak saya celeb Bday as nanny.
Mak saya sgt dedikasi org nya. Dia tidak banyak cakap tapi selalu menunjukkan kasih sayang melalui perlakuannya. Saya sayang mak saya. Saya doakan semoga mak saya panjang umur murah rezeki dikurniakan kesihatan yang baik dan diberkati dan dilindungi Allah sentiasa.
Tak tau nak beli apa adiah utk mak saya tahun ni... Maybe nak beli sesuatu yg berkarat2.. Boleh kah? Satu karat dua karat?
Tapi seminggu dua lagi baru bole beli sbb sekarang ni hidup saya tak teratur nak soping... Mok! Along rindu sayang sangat...
Berusaha untuk menjadi superwoman macam mak saya...

No comments: