Tuesday, December 14, 2010

Balqish and her Dou Dou

Balqish sgt suka gigit Dou Dou aka wash cloth nye itu... Terutama pada birdy yg putih cute... Saya tak punya byk dou dou ni. Hanya ada 2 sbb harganya pun agak pricey bg saya... Saya beli utk wat jalan sbb ianya comel. Tapi mana lah tau Balqish jadikannya basahan dan sokmo nak gigit birdy tu...
Wash Cloth/Dou Dou dan Soft Toy Balqish yg stylo tapi jadi comot sbb si buchuk ango saya tu buat pakai hari2...Hahahh! Habis la mommy nak maintain Si Buchuk Bango mommy sorg ni.

Balqish in her gown... Si Buchuk Bango ni rimas kalau pakai gown... Cranky dan pandai demand dah sekarang ni..


No comments: