Monday, November 8, 2010

What to expect?

Hello dollies!
Bila saya start pregnant saya mmg byk membaca. Apatah lagi sejak ada Balqish. Biasalah masa dlm pantang ari tu sy mmg emo tak stabil. Heheh! Kadang2 apa mak saya cakap pun saya tak percaya...Hahah! Lepas tu mcm2 pendapat saya dgr dari org2 terdekat, mak saya, MIL, suami, makcik pakcik dan kenalan... Ntah mana satu betul.
Bila byk sgt pendapat apa saya buat ialah call doktor saya... Teruk betul kan... Sekarang saya dah stabil dah. Tak de emo2 lagi. Kalau tak, Balqish muntah pun saya nangis2... Sekarang saya seorg ibu yg lebih kuat dari biasa...Waaaaah!
Jadi sebagai menambah pengetahuan, buku ni byk membantu saya. Saya seronok baca sbb mcm2 tips saya dapat untuk bantu saya besarkan Balqish.

2 comments:

Annyssophellia said...

waaaaa...bestnyer...nk cari jgk la...tq k ina 4 sharing this..

ceritacherita said...

mula2 dpt anak 1st mmg gitukan, i pun dulu sama emosi sgt masa dlm pantang, pastu tengok anak kembong pun nangis. tapi lepas tu you mesti ok, you akan jadi strong. take care.