Monday, November 1, 2010

Travel System Quinny Buzz n Maxi Cosi Pebble

Balqish with her Quinny-Maxi Cosi Pebble
Hello dolls... Saya dah abis pantang hiyah hiyah hiyaaa yahuuuuuuuu! Dan saya sedang bersenam meregang otot n urat di beberapa shopping mall... Heheh!
Setelah berhempas pulas memerah otak memikirkan apakah jenis stroller nak di beli akhirnya Balqish dapat juga stroller n car seat dari Quinny Buzz n Maxi Cosi Pebble. Mommy nya pun bergaya menolak stroller dengan mata melilau memilih baju apa yg berkenan... heheh! Stroller n car seat nih saya beli warna merah warna kegemaran ku... Tak jadi amik cabrio sbb ada org kasik adiah kaler ijau which is bukan warna kegemaran mommy nya. Tapi xpe... bole letak dlm kete daddy n kete mommy satu sorg jgn berebut...
Wahhhhhhhh korang baru 3 bulan saya tak jejak kaki ke KLCC byk outlet tukar2 sana sini... huihhh pening makcik!

5 comments:

♥ Aidah ♥ said...

wah.. balqis dah jenjalan kat shopping complex..

Anonymous said...

MCM ARTIS...

wany said...

chubby nye balqis! geram betul tgk!

Arlina Rosli said...

aidah: heheh... kena bebel gak ngn MIL..

anon: ha ahhh! artis tak lawa.

wany: pipi je chubby... heheh mcm mommy!

wany said...

mommy nye cun. balqis comel :)