Wednesday, November 24, 2010

Medela Harmony Review

Just nak share sikit info with moms out there... Bila kuar keje atau jalan2, susah jugak bwk Medela Freestyle sbb double pump. Takdelah susah sgt tapi byk benda nk kena bawak... 2 botol, softshield pun 2, pastu electric pump... Jadi saya beli manual pump ni pun dari Medela iaitu Harmony. Ringan dan bole simpan dalam henbag saja...

Inilah dia storage bag yg saya cakap ari tu. Ni lah yang paling murah saya jumpa. Pakai buang n nak panaskan susu pun cepat je. Space pun tak makan byk simpan dlm fridge.

No comments: