Thursday, November 25, 2010

How I Wish

I wish I may I wish I might! hello dear dolls yg di cayangi! Korang ada tak wish list yg mengarut? Saya ada... Kalau saya capai 5 benda ni samalah mcm saya define kejayaan saya... Tapi tak tau tahun bila bole capai semua ni...

Wish list 1 ni kawan baik wanita... Rare pink diamond. Kalau dapat pakai seketul kat jari wahhhh indahnya. Dunia sekeliling akan berubah berwarna warni... Nyamaaan!

Wish list kedua pulak kalau dapat hayun henbag ni... Hermes Birkin- Alligator skin.... Walaupun hayun dgn isi dalam nya duit seringgit pun dah bole buat hati berbunga2 orkid, melur, ros dan mcm2 bunga lagi laaa...

Wish list ketiga... Dapat jawab tepon guna Vertu Diamond bling bling nih... Biar la jawab tepon dlm toilet pun bangga gak dgn diri sendiri... Hehe!

Pastu bole duk dalam kete Bentley Flying Spur ni sambil nyanyi2 Hickory Dickory Dock untuk baby Balqish yg manja dan tembam bam bam tu... Biarlaaa naik kete sekadar balik kampung halaman sudah buat ati saya kembang semangkuk.
Wish list yg ke 5, dapat kembangkan bisnes worldwide... Macam best je sbb market jadi luas besar big huge... Dapat mewariskan bisnes pada Balqish yg ngada2 mcm mommynya itu....

2 comments:

Anonymous said...

standard la org kaya mcm u nak wish mende mende mcm ni...

wany said...

waaaa, kagum betul tengok wishlist tu!