Tuesday, November 23, 2010

Handbag


Hello dear dolls...
Hari ni cuaca kat Dungun panas terik boleh masak ar telur kalau letak atas simen. Heheh! Sukur panas... Saya selalu dapat emel tanya saya henbag apa yang cantik dan yg latest... Yup! Saya suka beli bag tapi saya ni bukan nya up to date sangat. Tambah2 tahun ni bole kira dgn jari bape handbag saya beli... Kalau nk info tanya la ngn org yg byk handbag seperti Verde, Kak Red or Hanis. Saya pun refer ke blog dorang kalau pasal handbag.
Memang saya ni gila handbag kasut jewel jam dan baju! Tapi tak bererti saya ni serba tau ye wahai sayang2 semua. Ada di antara handbag saya tu saya tak tau pun apa ke namanya. Kihkihkih!

No comments: