Wednesday, November 3, 2010

Bila ada baby

Hei there dear dollss...
Setiap ada je idea nk update blog Balqish pun demand susu... Tapi bila duk ngadap lappy idea terbang ilang tah kemana2... Saya masih lagi belum back on track seperti kehidupan lazimnya. Still confuse mcm2 n still tdo tak teratur. time waktu tido duk tenet2. time nak tdo baby wakie wakie up...
Hari2 saya 100% berorientasikan Balqish... Tudung pun berubah sbb tak nak paki2 kerongsang2 nih takut it will harm balqish. Jam pun tak pakai. Wedding bracelet sy pun tak pakai. Henbag pun pakai yg xde tajam2 nih.
Pendek kata apa aje yg elok2 utk Balqish saya akan beli or buat. No matter what sbb she's my only baby... Cumaaaaaaaa....

Yang ni kete ni... Tak beli lagi sbb tak cukup duit. Hahahaaa!

R Class ni sesuai saya angkut baby ke sana sini sbb spacious. Tapi bila seluk poket still tak cukup duit agi... Nanti la kalau ada rezeki nak lah kete ni satu... Tapi Q7 pun cantik... Ermmm! Berangan boleh la sbb berangan tak payah bayo! bluwekkk!

3 comments:

wan nur sabrina said...

Nok gok R350 sigh... berangan jerlah dlu..hmmm..bila nok kaya dok au :(

kalau kak ina bli, nok naik neh..hehehe

Arlina Rosli said...

sabina: huhu...nok nok nok! jom cari pitis... blk dungun ni nk jupe sabina...

Khumaera Ismail said...

salam sis..
waah..lawa tu.. =) dari angan2 leh jd kenyataan ;)

dan sy tnmpk link sy di page ini~!!! suke--suke--kite exchange link ea sis =)