Wednesday, November 17, 2010

Balqish 2 bulan

Balqish di pagi Aidil Adha...
Sekejap pulak rasa masa berlalu... Balqish dua bulan dah pada 15 November lalu... Dah dapat triple injection dgn additional injection. Sian dia demam sbb inject... Suka sgt sbb jaundice gone... Doktor ckp Balqish dpt brastmilk jaundice sbb tu lama sikit... Alhamdulillah...
Pada 15 November 2010:
  1. Balqish dah pandai jawab dgn bahasa dia bila kita ckp ngn dia.
  2. Balqish buat muka lentok bila dgr lagu Rock a bye baby and Twinkle little star.
  3. Balqish dah 61cm.
  4. Balqish dan 5.5kg.
  5. Balqish tak boleh pakai baju 0-3 months, kena pakai baju 6.5kg.
  6. Balqish melt my heart setiap kali dia senyum n coo-ing.
  7. Balqish tido meniarap dan suka tido atas dada mommy n daddy (sudahnya mommy 100% tak keje lagi daddy pulak 80% tak keje)...
  8. Balqish suka borak2 thru fon dgn TokWan.
  9. Balqish sgt ceria di waktu pagi(ni ikut mommy sbb mommy suka senyum setiap kali bgn pagi) dan senyum panjang dan suka ckp ngn mommy.
  10. Balqish dah kurang tido dan byk masa ajak mommy ckp dari waktu new born dulu...

1 comment:

ceritacherita said...

wah bagusla u suka senyum pagi2, senyum pagi2 bagus, apabila dari pagi kita dah tersenyum insyallah seluruh hari kita akan menjadi ceria & murah rezeki. I'm trying to senyum pagi2 right now coz i suka masam je pagi2, sungguh tak bagus kan.