Friday, October 1, 2010

Travel System of Quinny Zapp/Buzz & Maxi-Cosi CabrioFix

Saya nak mende niiiii! Ada tak mana2 online shop yg ada stok kaler ni? nak merahhh! Tapi site yg saya tgk tu merah dah abis stok tinggal itam je... Nak merah laaaaa! Tolong la saya...


Taaaaaaaaaaaaaaaapi Buzz pun ok sbb mcm kukuh sikit.... Bole ke Maxi-Cosi tu combine dgn Buzz?

Yang serba tak tau...
New Mom.

3 comments:

the kecik said...

Online store je ke?
If tak silap, hari tu tengok kat Planete Enfant ada yang kaler merah.

They can combine, if tak silap.

Or if nak bagi baby pakai lama stroller, MacLaren can do the wonders. Or Peg. Tapi Peg tu macam kurang sesuai sikit untuk budak-budak cepat berpeluh. The fabrics tu macam kurang sedap sikit.

Dah bersalin eh?
Selamat Berpantang!
Make yourself happy in this time being. Hari tu balik Besut, lalu kat Dungun. Wondering if you dah bersalin ke belum, rupanya dah. Congrats on the new born!

Ceera said...

littlewhiz.com ada kot, cer tengok

Arlina Rosli said...

TK: online dpt less... quinny tak lasak ke? berpantang d dungun....tq ya.

ceera: cantek n cheaper dari yg lain. beza 1k++...tq dear!