Wednesday, October 20, 2010

Mommy Balqish - Outfit





Picture adalah sumbangan Zara.

Lepas abis pantang nanti saya diberi lampu hijau oleh Faizal untuk melepaskan nafsu sopping yang telah pun di puncak klimakss nya... Uiiii tekanan rupanya bila tak boleh nak kuar shopping selama hampir 3 bulan(walaupun online shopping tetap berjalan dan posmen dtg menjenguk saya selang sehari sambil membawa bungkusan hadiah)...



Waaaah! Cantiknya wedges2 ni mengalahkan ice cream haagen dazs...Errk! ye ke? Taakk! Sama cantik dgn ice cream! Leleh jap air liur saya mem-browse wedges ni... Tapi satu je masalah saya dlm mencari wedges...

Sebab sekarang saya sudah ada anak dan akan meng-kelek anak saya ke sana sini saya memerlukan sejenis wedges yg tidak terlalu curam...hahhaha! Ada tak sape2 yg boleh designkan saya wedges... Dulu ada sorg designer yg dah siap amik deposit bagai sbb saya berkenan wedges yg dia design tambahan lagi dia xstudent UiTM mestilah saya yg bersifat UiTM dihatiku ini terus terpikat... Tapi hampa sbb dia lenyap dengan duit sekali... Maklumlah saya bukan celebrity terkenal dia buat2 tak ingat je... bila di post di wall FB nya segera di remove nya... Benci... Ada tak sape2 bole design kan saya wedges?

3 comments:

Anonymous said...

cantek nya kasut2 tu...kalo jalan dukung baby..mmg payah laa...hihi..lenguh kaki!!

naf said...

kalau mamat ni clueless lagi tatau lah. unless dia mmg tak cek referal ke blog dia.....

Arlina Rosli said...

anon: yaaap! heheh.... kena cari yg comfy yet stylo tu mesti.

naf: tu arr... hampeh!