Monday, October 4, 2010

Dato Seri Ahmad Said & To' Puan Seri Norliza melawat Balqish

Dalam kesibukan memenuhi undangan majlis hari raya dan majlis kenduri kawin, MB dan isteri sudi meluangkan masa melawat Balqish dan mommynya... Terima kasih byk...

To' Puan Seri dan Balqish...

Makan Goreng Pisang je...

Dato' Seri tgh bg petua n ilmu.

Girlss only...

Nani(tudung hitam) dah selamat deliver baby girl malam tadi... Baby Alya yg cute...

Sesi mengusik org dalam pantang...

Panjang jugak cerita ni...Lepas ni Daddy kena berguru lagi... Riuh mcm ni pun Balqish still comfort tido...

Mommy steady posing.

Org pantang mcm tak pantang...

4 comments:

Anonymous said...

berseri-seri muka org dalam pantang...nampak dah slim...sweet jer

ceritacherita said...

wah u dah get back to your shape la, cepatnya, muka pun dah glow. ni mesti pantang elok2 ni kan. Bagus la.

Arlina Rosli said...

anon: heheh! kalau clumsy2 nnti tension.

CC: not yet dear...nak kurgkn lagi 10kg nih...

Anonymous said...

Cantek umah u..