Wednesday, October 13, 2010

Cupcake utk Hari Lahir Annur Najwa



Cupcake ni utk hari lahir Mama No...

Selamat Hari Lahir yg ke 29 dan forever 29...Huhhu! Tahun ni kita tak dapat celebrate sama2 kerana jarak memisahkan... Utk itu aku siapkan cupcake yg comel dan manja ini sbg pengubat rindu antara kita.
Persahabatan kita tak perlu kita ceritakan pada umum kerana hanya kita sahaja yg tau... Buat sahabat hidup dan mati... Di hari lahir mu ini aku doakan semoga bertemu kebahagian hidup dan sentiasa berbahagia dgn apa yg kita ada dan bakal kita ada. Semoga sentiasa dibawah lindungan Nya dan bertambah gojes dari hari ke hari...
Tahun ni tiada poem yg touching2 sbb aku takmo touching2... Tiap2 ari doh kita bergayut n citer benda yg touching... Miss u!

3 comments:

Anonymous said...

ish3...comey nyer 'cupcake' neh...nak geget2!

Annur Najwa said...

dearest arlina,,
thanks for this sweet entry...so fluffy cupcake i ever try...peluk pegang gebuuuu.hehehe..sememangnya kita amaat memahami satu sama lain apa yg kita rasa,apa yg kita nampak..bertuah mengenalimu sejak 11 tahun lalu..waktu dan detik yg berlalu smpai ke hari ni penuh dengan kisah suka duka ceria gembira yg akan sentiasa terpahat dlm hati smpai akhir hayat...smg ia akan jadi satu hubungan yg suci walaupun adakalanya manusia menilai mcm2 tentang kita..

bout e cupcake....
apa tak touchingnya...ni cukup touching dah bg Balqish pakai baju cupcake utk birthday Mama Nor for this yr...seorang baby gurl yg cute....uhhhh...tochinglah babe(comment ni smbil menitis airmata)..kita jaga Balqish baik2...insyaallah..thanks for being my best fren ever...hugs n kisses..muahh....

Arlina Rosli said...

Mama No!
Takmo sedih2 ok...
Sayang sokmo tau!
Balik nnti will hug hug hug!
lebiu!