Saturday, October 2, 2010

Best Price?

Quinny : Buzz 3
Maxi Cosi : Cabrio Travel System

Harga terendahh sy dapat skrg ni RM 2588 berbanding kat store RM 3699... Ada ke yg dapat lagi murah? Heheh! Sepupu saya telah mempengaruhi saya supaya byk beli online sbb murah... Sblm ni saya beli online Freestyle Medela Breastpump @ Periwinkle pada July RM1600 berbanding kat store RM 2399... Tapi sepatutnya saya bandingkan dulu harga sebab sepupu saya dapat RM1180 saje.. Jadi kalau ada online store yg best2 n cheap2 sila la share dgn saya.. Hehhe...

p/s: oline store utk henbag n household punya brg pun ok gakk...

5 comments:

hana said...

hi.. tersesat masuk sampai sini. hehe.. i was into quinny buzz too. u can try cari kt facebook nama infant tod gear. dia jual rm2000 stroller and maxi cosi. thats the best deal i found so far.

Anonymous said...

kat mane sepupu u beli online Medela Freestyle BP tu?? murah tuuuu..

Arlina Rosli said...

hana: hi dear... oww murah tu... will try tgk nnti...

anon: www.pumps4mums.com

Anonymous said...

checkout babycaremalaysia.com. boleh dapat RM1488

-visitor-

Arlina Rosli said...

anon: yup 1488 tp tu zapp layang.. i nak buzz... apa beza buzz n zapp?