Friday, September 17, 2010

Salam Syawal...

Salam Syawal dari saya dan Faizal... Syawal kali berlainan sungguh dengan yg terdahulu... kami menyambut kehadiran puteri sulong kami dan semua persiapan hanyalah persediaan utk si kecil... Syukur semuanya selamat... Sebelum tu saya nak share beberapa keping gambar masa saya pregnant 9 bulan...
One happy mommy to be...

Im a big whale...

p/s: gambar baby nanti saya upload ye... ni still kena kontrol dgn mak xbagi duduk depan lappy...

5 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

tahniah..mesti bby cntik cam mak dia.. =)

nti jgn lupa letk gmbr bby ye kak..

Ceera said...

hahahaha
tak sangka mak kita samaaaaa...

Arlina Rosli said...

nemo: heheh! tembambambam!
nnti mak akak kuar akak transfer gambo...

ceera: hahah! tu la...

ceritacherita said...

wah congrats, tak tau pun you pregnant, baca blog u selalu asal update je mesti baca.

Arlina Rosli said...

cc: ye ke? tq baca blog ni... :-)