Tuesday, September 28, 2010

Jakun Twitter

Hello dear dolls...
Saya nk kongsi sesuatu... Saya sgt jrg godek twitter tp mcm fun jugak ye ada twitter ni sbb respon pun cepat je... Dengan tak malu nya saya mengaku yg saya ni tak paham sgt how to tweet... Macam mana nk rtweet or reply...mcm mana kuarnya nnti? tak reti.Jadi kalau ada salah silap tu maafkan lah saya budak aru belajar...
Follow me arlinarosli.

3 comments:

Ceera said...

saya lagi tak reti, sampai la nie pun tak reti2 lagi, haha...

-MsGoodNite- said...

samo la dgn den.. Dh lame ada acc bru 3-4 ari ni tau cmno nk retweet, reply

Arlina Rosli said...

ceera: heheh sama laa..

MG: o ye? follow arrr.