Tuesday, September 21, 2010

Baru Seminggu

Hello dolls...
Mak saya masuk bilik dan saya boleh la update sket!
Baru seminggu saya confinement nih, da terasa mcm sgt susah ok... Sebab? Semuanya mak saya tak bagi saya buat... itu tak boleh ini tak payah, yang ni jangannnn yang tu pun jangan!
Tapi tak pe... My superman sentiasa ada di sisi menemani sejak sebulan yg lalu... Faizal pun bercuti sbb teman kan wife yg byk cekadak ni... Sangat hepi sbb ada baby... berebut2 nak pegang baby bila si chuk ango (si busuk) tu nangis...
Saya breastfeed baby yg manja itu... Saya nak upload gambo pun tatau mana letak memory card... nnti cari dulu...
Korang kalau dlm confinement buat apa heh? sy ni kinda boring sbb baby jaga 3 jam sekali dan sy xde keje... nak tgk tv mcm tak best...online pun kena kontrol...

4 comments:

Ceera said...

saya dulu, belasah main sudoku saja..

Arlina Rosli said...

ceera: akak lately kurg main game... tp bole try gak...

ceritacherita said...

i dulu, main internet la apa lagi, tapi itu pun kejap je, sbb nak qada tidur, baby jenis malam2 jaga kejap2 nak susu, every 2 hours.

Arlina Rosli said...

cc: sy tak bape suka tdo... lagi pun mlm2 mak saya jaga...berebut nk tdo ngn baby.