Wednesday, September 22, 2010

Balqish Mohd Faizal

Hai dolls... Meet my little princess- Balqish Mohd Faizal. Tak de gamba elok2 sikit sbb ada kesilapan teknikal la... Gambar ni captured masa baru kuar dari hospital sbb jaundice. Hangus sikit muka dia.. Cian dia... Balqish lahir pada 15 September 2010...

Oh nenek n tokwan sangat hepi dapat cucu... Sebelah nenek(Faizal) Balqish adalah cucu yg ke 10, tapi sebelah tokwan(saya) Balqish cucu sulong... Mommy tak larat masa ni, nasib beli breastpump... senang sikit nenek tlg susukan.

Ni masa di spital, tak sampai 48jam Tokki dan Tokwan da bawak baby balik umah... Mmg tak sabar betul tokki ni..

Sayangness- Tokki tak kasi can org lain pegang baby... Seronok sgt tokki dapat pangkat "Datuk" nih...

One Stylo Tokki.

7 comments:

N U R U L said...

balqis comel! alalala..best betul tgk die tido.. :) congratsss akak! :) baby comel mcm ibu die.. :)

Norr said...

Salam -

COngrats to both of you ....Balqis...semoga jadi anak yang solehah...
amboi...Tokki...duk usung cucu sokmo.jgn2 silap hari bulan...orang dok ingat anak..bukan cucu..huhuhuh.

ceritacherita said...

comel. sukala new born baby ni.

Ceera said...

Bam2 nye bdk kecik 2. Dpt kiss2 best woh..

Arlina Rosli said...

nurul: tq dear... pipi sama la...

Norr: salam...ameen! tokki xcited...

cc: heheh! rasa nk jilat je...

ceera: heheh! nnti kwn2 ngn keisha.

strawberi said...

cam tak caya..kejap je akak dh bersalin..tahniah..
rasa cam br je tau akak peknen

Arlina Rosli said...

strawberi: tq...akak pun rasa kejap je peknen..heheh.