Monday, August 30, 2010

Selamat Harijadi Yayang!

Bulan puasa lepas berbuka je bateri weak... Jadual ayah saya pun padat... Adik saya baby xde kat umah blk kampus... :-(
Tapi tetap celebrate kecik2 je Bday suami saya aka Yayang of My Heart! Makan cake n murtabak...Hahahah! lawak betul bulan2 puasa ni pukul 12 mlm potong cake pun tak larat... Lepas je potong kek n mkn kejap mak n ayah saya ke KT sbb ada majlis pagi esok...

Buat suami tersayang... Selamat Hari Lahir... Semoga sentiasa dilindungiNya... Bahagia selalu dan murah rezeki...Ameen! Adiah? Oppps! carry forward boleh? Tak de masa lagi nk pegi beli present! Heheh!

No comments: