Monday, August 16, 2010

Nak kawan awak!

Sayang dear dolls semua... Saya seronok kenal kawan2 blogger semua... Tapi baru ni adik saya terdelete semua link blog yg saya suka baca... Jadi lah saya insan yg hilang punca nak baca blog mana... Kalau boleh saya nak kenal ngan semua yang ada kat dunia blogging ni... lebih2 lagi time bulan puasa ni, sesi baca blog adalah paling bestkan?
So harap korang boleh lah tinggalkan link blog korang dan blog2 yang korang suka baca dan share dgn saya ye... Nanti saya buat ruang link baru utk semua link yg korang tinggalkan...Tq many2! muahhh! lebiu...

2 comments:

RozSyah said...

salam ina..selamat berpuasa..

aku tgk blog aku ada dlm blog list mung..tp xpela ini link aku..

http://grey-hippo.blogspot.com

byk blog2 yg aku suka bc kt blog list aku..kalau nk try blogwalking boleh la try buka link kt blog aku yer..

strawberi said...

sy slalu baca blog akak..

http://mystrawberi.blogspot.com/