Wednesday, August 18, 2010

Handbag?

Lamanya tak beli handbag baru... Dan lamanya tak pegi window shopping. Busy sampai mcm tu skali? Dahsyatnya! Mana nak cari duit nk beli handbag or nak sopping heh? Apa handbag baru? Apa yg cantik? Apa yg murah(ooopss!)... Saya browse beberapa Hobo yg saya berkenan kat shopstyle. Tapi belum beli pun... Tak bole buat keputusan. Grrrr!

YsL.
Jimmy Choo.


Gucci.

Ferragamo.


DnG?


Lepas raya nak beli brg nk masuk umah... Mayb bole curik2 barang dari umah parents or MIL? Bagus jugak tu... Tapi mmg byk nya duit nak pakai... Ada sape2 nak bagi saya duit or ada ke duit nak turun dari langit?

3 comments:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

owh handbag rayaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
best nyeeeeeee!
n yeah nak furnish kan rumah baru mmg pakai byk duit :)
but dont worry it worth every penny...

Arlina Rosli said...

Verde: i dah lama gile tak beli henbag. Sungguh kali ni lamaaaa... Tambah nk furnish kan umah satu hal... haihh! :-)

lily lotus said...

selamat berpindah ke rumah baru nanti :)