Tuesday, July 20, 2010

Bakat

Semalam saya berjumpa kawan lama saya dari masa sekolah... Lama tak jumpa dan sembang2! Dia dah ada 3 org anak...Comel2 anak nya dan sgt behave... Dah byk kali saya tgk gambar dia posted kat FB cookies ke kek ke pie dan puding laa tapi saya tak teringin nak cuba sbb masa kecik dulu kita org sama2 nakal dan mcm semua tu masih segar dlm ingatan saya...ia buat saya terfikir...



"Betul ke dia ni pandai buat semua tu? Kalau pun pandai, sedap ke?"


Cake tart

Kejam tak? Pada hal saya pun sblm kawin mmg satu hape pun tak reti masak... Sama la kan...Inikan pulak dia ada 3 org anak dan buat bisnes kuih2 ni dari rumah... Lepas jumpa sembang sikit2 sbb saya tak cukup masa... dia bagi saya chicken quiche utk saya rasa dan sample biskut raya untuk tempah...


Saya tak de fikir apa pun sbb rasa mcm biasalah kwn2 bg food...sbb sy pun rajin jugak bg food kat kwn2 n ajak mkn2 kat umah... Taaaaaaaaaaapi bila sekali saya ngaaaaaap! Huh! Tak sangka! Sedaaaapnya...Mcm tak nak bagi je kat faizal...Hehhehe!

Chicken quiche...Sedapnya...

Kalau korang nak order cookiespun boleh nanti saya amik gamba ye... Ni tak larat lagi nak amik gamba sbb baru sampai Dungun... Tulah kan! Bakat ni kita tak sangka2. Masa kecik2 dulu bukan main lagi kita org ni nakal dan sgt tak reti buat keje rumah... Bila besar sape tau kan?

1 comment:

Yanar said...

nampak sedap!!!...tu blom rasa lagi tu...nak kena order neh hihi