Wednesday, June 2, 2010

Pari-pari saya

Baby n Alang.

Ini adalah 2 org adik perempuan saya... Dorang ni adalah sangat mengada2 dan adakalanya over dalam byk hal...Mcm saya jugak ke? Hahahah! Ni saya publish gambo muka dorang yang baru basuh pinggan n kemas rumah n vacuum n mop lantai...Padan muka...lihatlah dunia wajah2 bibik ini... Hihihihi...Kalau dorang tau ni mmg gempa bumi kejap..Tapi takpe...Bibik kelas sbb pakai jam Tag Heuer...
Serious muka dorang tak sama... Tapi kalau ada org tanya anak angkat ke mmg nangis lah salah sorang...Hahaha... Lawak. Mase kecik siap nk lari dari rumah sbb org tegur muka lain sgt...
Saya sayang adik saya ni... Semoga berjaya dalam hidup...Sukses dalam bisness n pelajaran...

2 comments:

faizal hamdan said...

baby apa besar2 mcm ni...

lily lotus said...

ehh yg depan tu sebiji muka u :)