Monday, June 28, 2010

Kisah klasik 11 tahun


Kami bukan sahaja teman atau sahabat malahan lebih dari itu... Kami saling perlu memerlukan dan sentiasa berdoa hubungan ini kekal selamanya. Setiap persahabatan sudah pasti ada pasang surutnya namun selagi ada rasa kasih dan sayang serta kenangan pahit manis yg tak mungkin bertukar ganti...selagi itulah hubungan itu terus ada...
Buat sahabat hidup dan mati... Terima kasih kerana sentiasa disisi tak kira apa jua situasi... Sekalipun sewaktu org lain tak menerima dengan baik... Kita sentiasa ada utk satu sama lain... Apatah lagi diwaktu2 gembira... Semuanya sgt berharga dan sentiasa kekal dlm lipatan kenangan... Andai usia disini tidak lama utk mengecapi semua cita2 kita, aku berdoa semoga jodoh kita masih panjang di alam sana... Ameen!
Annur Najwa... Nama klasik dlm hidup ku namun sentiasa relevan tak kira bila dan di mana. Semoga hubungan ini diberkati dan dilindungi Allah SWT... dan diberi rezeki yang melimpah ruah serta kesihatan yg baik...

3 comments:

mJ said...

salam arlina...bertuah u dpt kawan yg baik cam najwa, that day pun i saw her teman kan u kat demc even your hubby dah ada sama temankan u...
u take care ya...bile blh dating nih? padahal red glow tu kt umh i jek hehe

The Queen Bee said...

dedua cunn dedua pandai makeupp n pandai shopping! :P

Arlina Rosli said...

mJ: salam babe! ye laahhh... mmg kosong dunia tanpa dia... sure dia gitu jugak ngeee!
tu laah...bila mau dating2! mgu ni i ada je kt shh alam...heheh!

hanis: hehe! tq cik adik!