Sunday, May 23, 2010

Restoran Cina Munawarah-Indah Khabar




Baru2 ni kami singgah di Restoran Cina Muslim di sekseyen 9 Shah Alam.. Ramai kawan2 cakap nak mkn kat sini... Dan kami pun selalu nampak kedai ni selalu penuh... So, why not kan... Tapi out of 10 saya bagi 2 je lah... Tak rase hape pun.... Sampai mkn ape pun xnak igt.

3 comments:

mJ said...

yelah, mula2 dulu i makan situ sbb semua org cakap sedap...tapi lama2 rasa cam bese2 jek...

ehem, i suka pi sana sbb ada sorang cook dia tu hensemmmm maaa hahahaha...syyyy...jgn ckp kt Jon tau hahahahaha ngeeeeeeee :p

mJ said...

yelah, mula2 dulu i makan situ sbb semua org cakap sedap...tapi lama2 rasa cam bese2 jek...

ehem, i suka pi sana sbb ada sorang cook dia tu hensemmmm maaa hahahaha...syyyy...jgn ckp kt Jon tau hahahahaha ngeeeeeeee :p

Arlina Rosli said...

wahahah! ooo cook hensem eh!ok gak alasan tu... i xtgk pun sape2 sbb time tu lapar sgt... tgh lapar pun xrase ape...