Wednesday, May 19, 2010

Patut lah boring!

Hari ni sy kurang sihat... duk umah je sambil menunggu faizal...Wahhh! Verrry housewife! Tertekan sbb xsihat n jadi housewife. Apa perasaan jadi housewife? Best tak? Workload mestilah byk kannn... yang spesis tak abis2 ni.. tapi apa perasaan nya duk umah ek? Saya tension! nk nangis pun ada.
Mula laa call mak, mak mertua, mak angkat, kwn sekolah rendah kwn kat kampung...Sigh!
Nak ajak kwn2 kuar saya tak larat..Tak larat nk tukar baju pun... Akhirnya duk terpacak depan tv n notebook. Dannnn datanglah sang hujan yg menjadikan tv tak lagi berguna... Ok baca blog n FB... dannnnnnnnnnnn bila saya refresh blog saya, saya rasa sgt2 super boring sbb xde org yg update blog kat blog list saya... bila saya try ke blog ceera... ohhhhhhhhhhhhhhhhh! ceera update tp kt blog list saya tak update.... huh! patutlah boringgggggggggggg!

2 comments:

Ceera said...

bloglist akak tengah bengong la tu..
penat saya update bersungguh2 tauuu...

Oh, dah kena duduk rumah ye, hahahaha... fadan muka..

Orang dah biasa bz, tetiba terkurung compom la bosan kak oi..

Arlina Rosli said...

tu laa...kdg2 ok kdg2 bengong... tension duk umahhhhhhhhhh! xtau nk wat ape... lebam! nk tdo xle tdo...haih!