Thursday, May 6, 2010

Lelaki Ini

Kdg2 saya terpikir dari manakah datangnya minat shopping dlm pembuluh darah ni... Tapi tengok pada lelaki ini... Tak hairanlah saya ni suka sgt sopping n beli mcm2 sampai tak muat almari...

Kalau korang rasa Kimora tu over, ni pun over jugak utk seorg lelaki. Ni adalaha koleksi pakaian dan kelengkapan yg di bawa jika menginap sehari dua di hotel... Nasib baik ada pegawai yg tlg uruskan... haiiih!


Baaaaaaaaaaaaaaju!

Perfumes!

Belts...

Cuff links!

Butang baju melayu...

Tie? Bukan pakai semua pun.


And... Shoes!

Ini lah sedikit sebanyak brg2 yg dibawak kalau pegi mana2...walaupun hanya utk semalaman... Kalau rasa byk, wait until u see his wardrobe! Agagagaga! Tapi saya dah terbiasa sbb dibesarkan oleh lelaki metroseksual ini...

6 comments:

*ayu the sun* said...

he must b really detail..
which is good..sbb gerenti x de apa yng tinggal..

honey amour said...

sib baik laki aku ndak begini...

Ceera said...

macam nak duduk seminggu, hehehe..

lily lotus said...

wah..boleh buat jualan bundle ni :D

Arlina Rosli said...

ayu: saaaaaangat! hehehe! tp sbb dr kecik mmg da selalu sgt tgk mcm ni da jadi biasa pulak...

honey: hikss! tp kalau ada helper 3-4 org shud be no prob pada wife kan...

ceera: tu la pasal... rasa2 mcm bole tinggal sebulan.

lily: heheh!

honey amour said...

dear..amik award kat i oke..