Monday, May 10, 2010

Kenapa ada blog?

Skrg ni byk terpengaruh sorg blogger ni yg skrg ni pun kwn saya . Saya pun terfikir kenapa saya ada blog? Dulu masa 2003 saya stat blogging hanya utk preserve memori saya dan cenderung kepada diari. Saya suka cerita sorang kat blog pastu baca balik semula. Kalau ngada sikit saya mintak kwn2 saya baca. Ntah apa2.


Kemudian saya blogging sbb malas nak create website utk bisnes saya... tu mmg tujuan nya utk memudahkan saya perkenalkan akademi saya. Tapi utk personal blog ni lebih kepada suka2 ataupun jadi diari la... bila baca boleh igt balik kt mana mkn, buat apa n blaa blaabla... Tapi tak terduga, say dapat ramai kawan baru di alam blog ni. Kebanyakan nya seronok dan rasa berkembang n luas pandangan... Sukaaaaaaaaaa!

2 comments:

-azura- said...

Betul2... and don't forget to drop by at my blog too... :)

Ceera said...

kita pun suke jugakkkkkkkk...