Tuesday, May 11, 2010

B Day Party Asyahirah Ahmad Said

Celebrate B day cik adik manis Syirah di Cyberview dgn keluarga dan teman2 rapat. Majlis dijayakan oleh Yana kakak pada syirah ni...hang out sekali sekala dengan budak notty ni mmg tak kering gusi...Kami tinggal sangatlah dekat tapi selalu keep in touch thru FB n sms saje... Tak de pun melalak kat RedBox...heheh!
Ok Syirah, sbb Syirah ckp blog ni byk citer psl food so entri ni kita share gambo2 yg xdok food okeh?

To' Puan Norliza, Ano, saya dan Syirah.

One heppi family.

Ni Bday gift ni nak suh syirah diet ke nak perli heh?

Gendang gendut tali kecapi...

Kumpulan nasyid Srikandi kah?

Bday + Mother's Day=Happy!

Ni Dato gembira sgt ni sbb celebrate bday ke sbb nk dpt menantu?

Termenung jap sbb tatau nk stat mkn apa... Italian Food... Dim sum...

Ooooo! Sempat sok sek sok sek ye!

Serious ke?

Akhir kata buat Syirah... Semoga sentiasa di bawah lindungan Nya dan sihat selalu... Berbahagia sokmo dgn kekasih hati dan studi molek2!

p/s: promo redglow sikt!

No comments: