Thursday, April 29, 2010

Hajat Kesampaian

Semalam Faizal bwk saya pegi Victoria Station sbb saya asik mngeigau nk makan. Dia selalu sgt busy kebelakangan ni... Kena keje lebih sikit sbb nak bercuti balik dungun lama sikit... Tapi mcm biasa saya ni suka sangat muncung kalau dia skip lunch sama2 dengan saya... betapa mengadanya aku! Lepas jugak hajat nak mkn Ribeye Steak...

Faizal mkn almost 1kg Lobster with Cheese... Saya tak berapa nak suka sangat dengan lobster ni...tak tau la nape...tp dia sangat suka....

Ni Blackpepper Steak untuk Ano... Memang tak sah kalau tak ajak dia sbb dia adalah teman wanita sayaaaa...Errk!

No comments: