Friday, April 23, 2010

Emosi

Emosi saya agak terganggu sikit kebelakangan ni.. Cepat je rasa sedih kalau dgr or baca cerita2 sedih... Even bila Faizal nk pegi main golf pun rasa mcm nk kena tinggal pun nk nangis... Cengeng!
Lepas tu byk sgt keje n byk sgt perkara nk fikir. Rumah ni pun mcm kapal hanyut sbb duk susun baju byk sgt nk pilih... ada nk kena bg pada org nih... pilih punya pilih tang situ jugak letaknya...pun rase nk nangis..
Last week Fabuluso dah abis tp maid tak bg tau... dia mop lantai bilik saya dgn clorox! haiiyakk... pening kepala dgn bau tu... tu pun saya rasa nk nangis. Apaaa da...
Apa lagi kalau tgk kisah2 org buang anak ... geram n sedih. Kenapa boleh jadi mcm tu? Bertambah2 la emosi ni. Sampai ati nak buang anak kt tong sampah n dera anak sampai mati...
Sebelum ni saya yg saya kenal mmg seorg yg kuat dan mmg susah la nk kuar2 airmata ni tp skrg ni jd fragile... Ohhhh! I blame my husband for being sooooooooo heed...

3 comments:

MsRoze said...

ina..mung jgn la sedih..nnt aku pun sedih gok..aku tau mung seorg yg periang kan..hehehe...

lily lotus said...

gangguan hormon kot. jgn fikir byk sgt...have a good rest yer

Arlina Rosli said...

roze: tu arr...mayb hok aku bwk ni penyebab aku jadi gini...hihihi...

lily: rest da terlebih... da lama xmasuk opis... tp hormon lari sikit.heheh!