Friday, March 12, 2010

Perihal Facebook


Hello dolls... Nak citer sikit ttg FB saya... Akaun saya bukan lagi private bila saya mula accept kawan2 yg saya tak kenal yg nk berkawan dengan saya. Tapi bila dah ramai2 sgt yg saya tak kenal lain pulak jadinya... Ada yg add dari bisnes saya, ada yg add thru famili saya dan ada gak yg add dari blog. I am highly value frenship. Tp bila tk kenal batang hidung pastu stat tanya2 yg tak patut n berlgak mcm da lama kena saya mula jadi konpius la. Mcm mana korang handle benda2 mcm ni? Bila nk di delete yg mana tak kenal rasa mcm tak bole pulak sbb mayb ada yg ikhlas nk berkawan. Tapi how ah?


p/s: kalau u guys nk add saya sbb kenal thru blog please lemme know ya... sbb skrg sy mcm x accept semua yg add.

7 comments:

Ceera said...

ala kak.. kalau tanya bukan2 akak buat dunno jerk...

Anisah Rosli said...

nanti cah tolong along padam org hok dok kenal :) :)

nic@ said...

saya add kak lina jugak kt fb..heheh.tapi xpenah lak nk komen mesra sgt,in fact,tak penah komen pom..lau ade org yg komen mcm mesra sgt,as long as tak sentuh bab2 yg sensetif,tak salah lau layankan je

Arlina Rosli said...

ceera: kalau tanya akak mmg akak buat xtau je...tp dorg tanya pd kwn2 aakak yg komen kt wall akak...haiyooo...

cah: bolehhhhhhhhhhhhhhhhh!

nica: tak kisah nk kwn...u r welcome... tp ada tu siap bergaduh ngn kwn2 akak kt wall akak... mcm mana agaknya tu...

Mama Azlina said...

arlina..i guess u boleh private kan yr fb tue to yr frens or family aje...tapi mama tak sure la cam mana...kena tanya sifu2 yg bertauliah...hehehhe

tapi kalau mama nak add arlina dlm fb mama boleh ke enggak? saja nak meramaikan kengkawan

Arlina Rosli said...

Bole je add... Ramai yg ok... Tp sakit ati dgn yg segelintir. Sy xde mslh nk berkawan.

strawberi said...

yg mana buat hal..tros delete je...hehe